پیش به سوی وادی فلسفه!
اگر در فلسفه صفر کیلومتر و مبتدی هستید و کتابی برای آغاز می خواهید بدون شک باید با این کتاب راهتان را آغاز کنید.



فصل اول : افلاطون
فصل دوم : ارسطو و علم یونان
فصل سوم : فرنسیس بیکن
فصل چهارم : اسپینوزا
فصل پنجم : ولتر و روشنایی های فرهنگ فرانسه
فصل ششم : امانوئل کانت و مسلک ایدآلیسم آلمان
فصل هفتم : شوپنهاور
فصل هشتم : هربرت اسپنسر
فصل نهم : فریدریش نیچه
فصل دهم : حکمای معاصر اروپا (برگسون،کروچه،برتراند راسل)
فصل یازدهم : حکمای معاصر آمریکا (سانتیانا،جیمز،دیویی)

4. مردان اندیشه (براین مگی)
می توان گفت:
گفتار و کردار و زندگی روزانه ی ما تاثیر گرفته از اندیشه های مسلط درعصر هستند. بیش تر این اندیشه ها از فلسفه و فلاسفه مایه می گیرند. اما فلسفه اصولا چیست؟ و فیلسوفان واقعا چه می گویند؟ این کتاب شامل 16 گفت و گو با نامدارترین چهره های فلسفی معاصر است. وضوح و عدم تعقید در گفتارها چنان است که حتا خواننده ی عادی نیز می تواند با مهم ترین مفاهیم فلسفه ی معاصر آشنا شود. نحوه ی ارائه ی مطالب یادآوری «دیالوگ» های افلاطون است و به خواننده امکان می دهد تا با فلسفه در شکل خلاق و زنده آشنا شود. گفتگوی اول با آیزایا برلین درباره ی این پرسش بنیادین است که «فلسفه چیست؟» و به دنبال آن مکاتب متنوع و متفاوت مارکسیسم و اگزیستانسیالیسم و فلسفه ی تحلیلی بررسی می شوند، و فیلسوفان سرشناسی چون چومسکی و ایروکوآین و مار کوزه و دیگران، درباره ی نکات مهم و اصلی فلسفه ی خویش بحث می کنند. متفکران دقیق و نکته سنج به برخی از شاخه های فلسفی مانند فلسفه ی اخلاق، فلسفه ی سیاسی، فلسفه ی علم، فلسفه ی زبان و نسبت میان فلسفه و ادبیات می پردازد
5.فلاسفه بزرگ (براین مگی)
در این کتاب، برایان مگی درباره هر فیلسوف با یکی از فیلسوفان معاصر صحبت می کند که متخصص موضوع بحث است. لذا نه تنها در این کتاب با اندیشه های فیلسوفان گذشته با کیفیت مناسب آشنا می شویم، با نظریات فیلسوفان معاصری چون برنارد ویلیامز، جان پاسمور، وارناک، کاپلستن و ایر و سرل نیز در ارتباط با پیشیان آشنا می شویم. وجه دیگر امتیاز کتاب، آشنا شدن خواننده با آخرین تحولات در برداشتهای فلسفی معاصر است. از دیگر امتیازات کتاب، قالب گفتگویی آن است که آنرا بالطبع ساده تر و قابل فهم تر و جزئیات مسائل را آشکارتر می سازد.
پیشنهاد:
پیشنهاد می کنم حتما با کتاب دنیای سوفی شروع کنید و حداقل پس از آن یکی از کتاب های لذات فلسفه یا فلسفه در 30 روز رابخوانده شود که کفه ترازو در این بین نیز به طرف لذات فلسفه سنگینی می کند!
بعد از خواندن تعدادی از کتاب های پیشنهاد شده دیگر می توانید طبق سلیقه خود کتاب هایی انتخاب کنید و بخوانید.
اگر به دنبال رمان های آمیخته با فلسفه هستید رمان های یاستین گردر(یاستین گودر) را پیشنهاد می دهم.